Vekil Eksik,AKP-MHP Kürt düşmanıdır

Vekil Eksik,AKP-MHP Kürt düşmanıdır
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.10.2020
Düzenleme: 07.10.2020 00:41
0
A+
A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili Dr. Habip Eksik, Iğdır Belediyesi ve Özel İdareden 9 kişinin ihraç edilmesine tepki gösterdi.

Vekil Eksik, Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ın MHP Iğdır milletvekili Yaşar Karadağ, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Iğdır Valisi ile birlikte İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaretlerinden bir hafta sonra ihraçların gerçekleşmesine tepki verdi.

Milletvekili Eksik sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğrafı paylaşarak;

“Bu fotoğraftaki ziyaretten 1 hafta sonra Iğdır belediyesinde ve Iğdır il özel idaresinde Kayyum efendinin talimatıyla ve içişleri bakanlığının onayıyla 9 Kürt insan işlerinden ihraç edildiler. Boşuna demiyoruz AKP-MHP Kürt düşmanıdır. Elbet hukuk var olduğunda bunların hesabı sorulur. İnsanların ekmeğiyle oynamak tek kelimeyle acizlik ve basitliktir. Kürt halkına düşman politikalarıyla yaklaşanlar geçmişte de oldu ve tarihten silinip gittiler. Herkes iyi bilsin ki bu iktidar da silinip gidecektir. Bu iktidar gittiğinde onlarla beraber iş tutanlar, halka zulmeden zavallı zihniyetler öyle davranın ki yarın halkın arasına çıkmaya yüzünüz olsun. Makamlar, koltuklar, seçilmiş olmak geçicidir baki olan, insani değerlere sahip olmaktır. Bu gün zorbalık yapanlar, halkların birlikte kardeşçe yaşamasına zarar verenler şunu iyi bilin halklarımız kurulacak ilk demokratik sandıkta güvendiğiniz bu iktidarınıza gereken dersi verecektir.” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.