Erzurum’da 26.dönem polis adayları mezun oldu

Erzurum’da 26.dönem polis adayları mezun oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2021
Düzenleme: 20.06.2021 21:01
0
A+
A-

Erzurum’da 8 aylık eğitimlerinin ardından mezun olan 26. dönem Polis adayları meslek yemini edip kep attı.
Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu 26. Dönem mezunlarını verdi. 8 aydır eğitim gören polis adayları için bugün okul bahçesinde pandemi kuralları içerisinde sosyal mesafeye uygun şekilde tören yapıldı.

Törene Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, POMEM 1. Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Toprak ve emniyet yetkilileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, polis okulu dönem 1. si Osman Durmaz, mezunlar adına bir konuşma yaptı.

Daha sonra mezun polis adaylarına seslenen Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum’un her dönem ülke savunmasında üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını belirterek, “Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Türkiye’nin en köklü polis okullarından biridir. Erzurum Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde önemli bir garnizon kenti olmuştur. Adeta bizim sınır kapımızdır. Ülke savunmasında şehit vermiş önemli bir kenttir. Böyle bir kentin okulundan mezun olmak da ayrı bir gururdur. Bu vesileyle hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.